|
|
Календар | « Червень 2014 » | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
|
|
Головна » 2014 » Червень » 04
Про профілактику харчових отруєнь та інфекційних захворювань, виникнення яких пов’язано із вживанням неякісних харчових продуктів.
Це пов'язано з високою температурою атмосферного повітря , виїздами населення на відпочинок ( неорганізовані площадки) , на дачі , а також збільшення обсягів використання в харчуванні продуктів без термічної обробки (овочі , фрукти , зелень) . З продуктами харчування можуть передаватися збудники сальмонельозів, кампилобактеріозів, дизентерії, норовірусної і ротавірусної інфекцій , вірусного гепатиту А та інших захворювань. Крім того , велику питому вагу становлять харчові токсикоінфекції - коли в продуктах або
...
Читати далі »
|
|
|
|