П'ятниця, 26.04.2024, 09:13

Талалаївське ЛВ Прилуцького МРВ
ДУ "Чернігівський ОЦКПХ МОЗ України"

Вітаю Вас Гість

Пошук
Корисні лінки
Меню сайту
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Наші опитування
Зробіть оцінку нашого сайту
Всього відповідей: 110
Міні-чат
200
Головна » 2014 » Червень » 04

Про профілактику харчових отруєнь та інфекційних захворювань, виникнення яких пов’язано із вживанням неякісних харчових продуктів.

           Це пов'язано з високою температурою атмосферного повітря , виїздами населення на відпочинок ( неорганізовані площадки) , на дачі , а також збільшення обсягів використання в харчуванні продуктів без термічної обробки (овочі , фрукти , зелень) . З продуктами харчування можуть передаватися збудники сальмонельозів, кампилобактеріозів, дизентерії, норовірусної і ротавірусної інфекцій , вірусного гепатиту А та інших захворювань. Крім того , велику питому вагу становлять харчові токсикоінфекції - коли в продуктах або ... Читати далі »

Просмотров: 1012 | Додав: talsan | Дата: 04.06.2014 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарі (0)