Лабораторні дослідження за СЕРПЕНЬ місяць 2009 року - СЕРПЕНЬ 2009 року - ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ ЗА 2009 РІК - Каталог файлов - Талалаївське районне лабораторне відділення
Понеділок, 05.12.2016, 21:34

Санітарно - епідеміологічна служба
Талалаївського району

Вітаю Вас Гість

Пошук
Корисні лінки
Меню сайту
Категорії каталога
СІЧЕНЬ 2009 року [5]
ЛЮТИЙ 2009 року [5]
БЕРЕЗЕНЬ 2009 року [5]
КВІТЕНЬ 2009 року [5]
ТРАВЕНЬ 2009 року [5]
ЧЕРВЕНЬ 2009 року [5]
ЛИПЕНЬ 2009 року [5]
СЕРПЕНЬ 2009 року [5]
ВЕРЕСЕНЬ 2009 року [5]
ЖОВТЕНЬ 2009 року [5]
ЛИСТОПАД 2009 року [5]
ГРУДЕНЬ 2009 року [5]
Наші опитування
Зробіть оцінку нашого сайту
Всього відповідей: 102
Міні-чат
200
Головна » Файлы » ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ ЗА 2009 РІК » СЕРПЕНЬ 2009 року

Лабораторні дослідження за СЕРПЕНЬ місяць 2009 року
[ ] 02.09.2009, 12:33
Санітарно - гігієнічні дослідження

Комунальні об'єкти

Джерела централізованого водопостачання: всього 19/4 (проб/з них відхилень)

Артсвердловини: всього 3/1 (проб/з них відхилень)
- комунальні 0/0 (проб/з них відхилень)
- відомчі 1/1 (проб/з них відхилень)
- сільські 2/0 (проб/з них відхилень)

Водопровідна мережа: всього 16/3
(проб/з них відхилень)
- комунальні 1/1 (проб/з них відхилень)
- відомчі 2/1 (проб/з них відхилень)
- сільські 13/1 (проб/з них відхилень)

Джерела децентралізованого водопостачання (колодязі): всього 15/5
(проб/з них відхилень)

Вода відкритих водойм: всього 1/0 (проб/з них відхилень)

Харчові продукти

М'ясо та м'ясо продукти: 4/1 (проб/з них відхилень)
Молоко та молокопродукти: 7/0 (проб/з них відхилень)
Молоко, що заготовляється: 5/0
(проб/з них відхилень)
Риба та продукти з риби: 4/1
(проб/з них відхилень)
Хліб та хлібопродукти: 5/0
(проб/з них відхилень)
Цукор та кондитерські вироби: 3/0
(проб/з них відхилень)
Овочі на нітрати: 10/0
(проб/з них відхилень)
Дикорослі харчові продукти: 2/0
(проб/з них відхилень)
Жирові продукти: 3/0
(проб/з них відхилень)
Напої безалкогольні: 2/0
(проб/з них відхилень)
Напої алкогольні: 0/0
(проб/з них відхилень)
Консерви: 2/0
(проб/з них відхилень)
Досліджено страв на калорійність: 2/0
(проб/з них відхилень)
Вітамінізація : 0/0 (проб/з них відхилень)
Якість термічної обробки: 2/0
(проб/з них відхилень)
Деззасоби: 7/1
(проб/з них відхилень)

Бактеріологічні дослідження

Виконано бактеріологічних досліджень всього: 881/8 (проб/з них відхилень)

Проб навколишнього середовища всього: 72/6
(проб/з них відхилень)
Харчових продуктів: 31/2 (проб/з них відхилень)
Води питної всього: 41/4 (проб/з них відхилень)

Джерела централізованого водопостачання: всього 20/1 (проб/з них відхилень)

Артсвердловини: всього 2/0 (проб/з них відхилень)
- комунальні 0/0 (проб/з них відхилень)
- відомчі 2/0 (проб/з них відхилень)
- сільські 0/0 (проб/з них відхилень)

Водопровідна мережа: всього 18/1
(проб/з них відхилень)
- комунальні 1/0 (проб/з них відхилень)
- відомчі 3/0 (проб/з них відхилень)
- сільські 14/1 (проб/з них відхилень)

Джерела децентралізованого водопостачання (колодязі): всього 21/3
(проб/з них відхилень)

Змиви: 149/2 (проб/з них відхилень)

Дослідження по контролю ЛПЗ: 89/0 (проб/з них відхилень)

Виділення патогенних бактерій всього: 0/0 (проб/з них відхилень)
- дифтерії: 0/0 (проб/з них відхилень)
- сальмонели: 0/0 (проб/з них відхилень)
- дизентерії: 0/0 (проб/з них відхилень)
- інших: 0/0 (проб/з них відхилень)

Виконано клінічних досліджень всього: 0/0
(проб/з них відхилень)

Виконано аналізів всього: 468/0 (проб/з них відхилень)
Категорія: СЕРПЕНЬ 2009 року | Додав: talsan
Переглядів: 273 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 0.0/0 |