Лабораторні дослідження за Травень місяць 2015 року - ТРАВЕНЬ 2015 року - ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ ЗА 2015 РІК - Каталог файлов - Талалаївське районне лабораторне відділення
Неділя, 11.12.2016, 05:10

Санітарно - епідеміологічна служба
Талалаївського району

Вітаю Вас Гість

Пошук
Корисні лінки
Меню сайту
Категорії каталога
СІЧЕНЬ 2015 року [4]
ЛЮТИЙ 2015 року [4]
БЕРЕЗЕНЬ 2015 року [4]
КВІТЕНЬ 2015 року [4]
ТРАВЕНЬ 2015 року [4]
ЧЕРВЕНЬ 2015 року [4]
ЛИПЕНЬ 2015 року [4]
СЕРПЕНЬ 2015 року [4]
ВЕРЕСЕНЬ 2015 року [4]
ЖОВТЕНЬ 2015 року [4]
ЛИСТОПАД 2015 року [4]
ГРУДЕНЬ 2015 року [4]
Наші опитування
Зробіть оцінку нашого сайту
Всього відповідей: 102
Міні-чат
200
Головна » Файлы » ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ ЗА 2015 РІК » ТРАВЕНЬ 2015 року

Лабораторні дослідження за Травень місяць 2015 року
[ ] 03.07.2015, 08:10
Санітарно - гігієнічні дослідження

Комунальні об'єкти

Джерела централізованого водопостачання: всього 0/0 (проб/з них відхилень)

Артсвердловини: всього 0/0 (проб/з них відхилень)
- комунальні 0/0 (проб/з них відхилень)
- відомчі 0/0 (проб/з них відхилень)
- сільські 0/0 (проб/з них відхилень)

Водопровідна мережа: всього 0/0
(проб/з них відхилень)
- комунальні 0/0 (проб/з них відхилень)
- відомчі 0/0 (проб/з них відхилень)
- сільські 0/0 (проб/з них відхилень)

Джерела децентралізованого водопостачання (колодязі): всього 0/0
(проб/з них відхилень)

Вода відкритих водойм: всього 0/0 (проб/з них відхилень)

Харчові продукти

М'ясо та м'ясо продукти: 0/0 (проб/з них відхилень)
Молоко та молокопродукти: 0/0 (проб/з них відхилень)
Молоко, що заготовляється: 0/0
(проб/з них відхилень)
Риба та продукти з риби: 0/0
(проб/з них відхилень)
Хліб та хлібопродукти: 0/0
(проб/з них відхилень)
Цукор та кондитерські вироби: 0/0
(проб/з них відхилень)
Овочі на нітрати: 0/0
(проб/з них відхилень)
Дикорослі харчові продукти: 0/0
(проб/з них відхилень)
Жирові продукти: 0/0
(проб/з них відхилень)
Напої безалкогольні: 0/0
(проб/з них відхилень)
Напої алкогольні: 0/0
(проб/з них відхилень)
Консерви: 0/0
(проб/з них відхилень)
Інші харчові продукти: 0/0 (проб/з них віджилень)
Досліджено страв на калорійність: 0/0
(проб/з них відхилень)
Вітамінізація : 0/0 (проб/з них відхилень)
Якість термічної обробки: 0/0
(проб/з них відхилень)
Деззасоби: 0/0
(проб/з них відхилень)

Бактеріологічні дослідження

Виконано бактеріологічних досліджень всього: 594/52 (проб/з них відхилень)

Проб навколишнього середовища всього: 29/9
(проб/з них відхилень)
Харчових продуктів: 4/0 (проб/з них відхилень)
Води питної всього: 25/9 (проб/з них відхилень)

Джерела централізованого водопостачання: всього 17/8 (проб/з них відхилень)

Артсвердловини: всього 1/0 (проб/з них відхилень)
- комунальні 0/0 (проб/з них відхилень)
- відомчі 0/0 (проб/з них відхилень)
- сільські 1/0 (проб/з них відхилень)

Водопровідна мережа: всього 16/8
(проб/з них відхилень)
- комунальні 1/1 (проб/з них відхилень)
- відомчі 1/1 (проб/з них відхилень)
- сільські 14/6 (проб/з них відхилень)

Джерела децентралізованого водопостачання (колодязі): всього 8/1
(проб/з них відхилень)

Змиви: 50/0 (проб/з них відхилень)

Дослідження по контролю ЛПЗ: 338/1 (проб/з них відхилень)

Виділення патогенних бактерій всього: 21/21 (проб/з них відхилень)
- дифтерії: 0/0 (проб/з них відхилень)
- сальмонели: 0/0 (проб/з них відхилень)
- дизентерії: 0/0 (проб/з них відхилень)
- інших: 21/21 (проб/з них відхилень)

Виконано клінічних досліджень всього: 0/0
(проб/з них відхилень)

Виконано аналізів всього: 139/21 (проб/з них відхилень)
Категорія: ТРАВЕНЬ 2015 року | Додав: talsan
Переглядів: 58 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 0.0/0 |