Лабораторні дослідження за Травень місяць 2014 року - ТРАВЕНЬ 2014 року - ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ ЗА 2014 РІК - Каталог файлов - Талалаївське районне лабораторне відділення
Понеділок, 05.12.2016, 21:35

Санітарно - епідеміологічна служба
Талалаївського району

Вітаю Вас Гість

Пошук
Корисні лінки
Меню сайту
Категорії каталога
СІЧЕНЬ 2014 року [4]
ЛЮТИЙ 2014 року [4]
БЕРЕЗЕНЬ 2014 року [4]
КВІТЕНЬ 2014 року [4]
ТРАВЕНЬ 2014 року [4]
ЧЕРВЕНЬ 2014 року [4]
ЛИПЕНЬ 2014 року [4]
СЕРПЕНЬ 2014 року [4]
ВЕРЕСЕНЬ 2014 року [4]
ЖОВТЕНЬ 2014 року [4]
ЛИСТОПАД 2014 року [4]
ГРУДЕНЬ 2014 року [4]
Наші опитування
Зробіть оцінку нашого сайту
Всього відповідей: 102
Міні-чат
200
Головна » Файлы » ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ ЗА 2014 РІК » ТРАВЕНЬ 2014 року

Лабораторні дослідження за Травень місяць 2014 року
[ ] 30.05.2014, 11:29

Санітарно - гігієнічні дослідження




 

Комунальні об'єкти

Джерела централізованого водопостачання: всього 0/0 (проб/з них відхилень)

Артсвердловини: всього 0/0 (проб/з них відхилень)
- комунальні 0/0 (проб/з них відхилень)
- відомчі 0/0 (проб/з них відхилень)
- сільські 0/0 (проб/з них відхилень)

Водопровідна мережа: всього 0/0
(проб/з них відхилень)
- комунальні 0/0 (проб/з них відхилень)
- відомчі 0/0 (проб/з них відхилень)
- сільські 0/0 (проб/з них відхилень)

Джерела децентралізованого водопостачання (колодязі): всього 0/0
(проб/з них відхилень)

Вода відкритих водойм: всього 0/0 (проб/з них відхилень)





 
Харчові продукти




 
М'ясо та м'ясо продукти: 0/0 (проб/з них відхилень)
Молоко та молокопродукти: 0/0 (проб/з них відхилень)
Молоко, що заготовляється: 0/0
(проб/з них відхилень)
Риба та продукти з риби: 0/0
(проб/з них відхилень)
Хліб та хлібопродукти: 0/0
(проб/з них відхилень)
Цукор та кондитерські вироби: 0/0
(проб/з них відхилень)
Овочі на нітрати: 0/0
(проб/з них відхилень)
Дикорослі харчові продукти: 0/0
(проб/з них відхилень)
Жирові продукти: 0/0
(проб/з них відхилень)
Напої безалкогольні: 0/0
(проб/з них відхилень)
Напої алкогольні: 0/0
(проб/з них відхилень)
Консерви: 0/0
(проб/з них відхилень)
Інші харчові продукти: 0/0 (проб/з них віджилень)
Досліджено страв на калорійність: 0/0
(проб/з них відхилень)
Вітамінізація : 0/0 (проб/з них відхилень)
Якість термічної обробки: 0/0
(проб/з них відхилень)
Деззасоби: 0/0
(проб/з них відхилень)





 
Бактеріологічні дослідження




 
Виконано бактеріологічних досліджень всього: 351/16 (проб/з них відхилень)

Проб навколишнього середовища всього: 26/2
(проб/з них відхилень)
Харчових продуктів: 14/1 (проб/з них відхилень)
Води питної всього: 12/1 (проб/з них відхилень)

Джерела централізованого водопостачання: всього 11/1 (проб/з них відхилень)

Артсвердловини: всього 3/0 (проб/з них відхилень)
- комунальні 0/0 (проб/з них відхилень)
- відомчі 0/0 (проб/з них відхилень)
- сільські 3/0 (проб/з них відхилень)

Водопровідна мережа: всього 8/1
(проб/з них відхилень)
- комунальні 0/0 (проб/з них відхилень)
- відомчі 2/0 (проб/з них відхилень)
- сільські 6/1 (проб/з них відхилень)

Джерела децентралізованого водопостачання (колодязі): всього 1/0
(проб/з них відхилень)

Змиви: 82/0 (проб/з них відхилень)

Дослідження по контролю ЛПЗ: 74/1 (проб/з них відхилень)

Виділення патогенних бактерій всього: 6/6 (проб/з них відхилень)
- дифтерії: 0/0 (проб/з них відхилень)
- сальмонели: 0/0 (проб/з них відхилень)
- дизентерії: 0/0 (проб/з них відхилень)
- інших: 6/6 (проб/з них відхилень)

Виконано клінічних досліджень всього: 0/0 (проб/з них відхилень)

Виконано аналізів всього: 122/7 (проб/з них відхилень)


 

Категорія: ТРАВЕНЬ 2014 року | Додав: talsan
Переглядів: 86 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 0.0/0 |