Лабораторні дослідження за Квітень місяць 2014 року - КВІТЕНЬ 2014 року - ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ ЗА 2014 РІК - Каталог файлов - Талалаївське районне лабораторне відділення
Понеділок, 05.12.2016, 21:35

Санітарно - епідеміологічна служба
Талалаївського району

Вітаю Вас Гість

Пошук
Корисні лінки
Меню сайту
Категорії каталога
СІЧЕНЬ 2014 року [4]
ЛЮТИЙ 2014 року [4]
БЕРЕЗЕНЬ 2014 року [4]
КВІТЕНЬ 2014 року [4]
ТРАВЕНЬ 2014 року [4]
ЧЕРВЕНЬ 2014 року [4]
ЛИПЕНЬ 2014 року [4]
СЕРПЕНЬ 2014 року [4]
ВЕРЕСЕНЬ 2014 року [4]
ЖОВТЕНЬ 2014 року [4]
ЛИСТОПАД 2014 року [4]
ГРУДЕНЬ 2014 року [4]
Наші опитування
Зробіть оцінку нашого сайту
Всього відповідей: 102
Міні-чат
200
Головна » Файлы » ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ ЗА 2014 РІК » КВІТЕНЬ 2014 року

Лабораторні дослідження за Квітень місяць 2014 року
[ ] 10.04.2014, 08:09

Санітарно - гігієнічні дослідження



 

Комунальні об'єкти

Джерела централізованого водопостачання: всього 0/0 (проб/з них відхилень)

Артсвердловини: всього 0/0 (проб/з них відхилень)
- комунальні 0/0 (проб/з них відхилень)
- відомчі 0/0 (проб/з них відхилень)
- сільські 0/0 (проб/з них відхилень)

Водопровідна мережа: всього 0/0
(проб/з них відхилень)
- комунальні 0/0 (проб/з них відхилень)
- відомчі 0/0 (проб/з них відхилень)
- сільські 0/0 (проб/з них відхилень)

Джерела децентралізованого водопостачання (колодязі): всього 0/0
(проб/з них відхилень)

Вода відкритих водойм: всього 0/0 (проб/з них відхилень)




 
Харчові продукти



 
М'ясо та м'ясо продукти: 0/0 (проб/з них відхилень)
Молоко та молокопродукти: 0/0 (проб/з них відхилень)
Молоко, що заготовляється: 0/0
(проб/з них відхилень)
Риба та продукти з риби: 0/0
(проб/з них відхилень)
Хліб та хлібопродукти: 0/0
(проб/з них відхилень)
Цукор та кондитерські вироби: 0/0
(проб/з них відхилень)
Овочі на нітрати: 0/0
(проб/з них відхилень)
Дикорослі харчові продукти: 0/0
(проб/з них відхилень)
Жирові продукти: 0/0
(проб/з них відхилень)
Напої безалкогольні: 0/0
(проб/з них відхилень)
Напої алкогольні: 0/0
(проб/з них відхилень)
Консерви: 0/0
(проб/з них відхилень)
Інші харчові продукти: 0/0 (проб/з них віджилень)
Досліджено страв на калорійність: 0/0
(проб/з них відхилень)
Вітамінізація : 0/0 (проб/з них відхилень)
Якість термічної обробки: 0/0
(проб/з них відхилень)
Деззасоби: 0/0
(проб/з них відхилень)




 
Бактеріологічні дослідження



 
Виконано бактеріологічних досліджень всього: 545/9 (проб/з них відхилень)

Проб навколишнього середовища всього: 22/3
(проб/з них відхилень)
Харчових продуктів: 12/1 (проб/з них відхилень)
Води питної всього: 10/2 (проб/з них відхилень)

Джерела централізованого водопостачання: всього 9/2 (проб/з них відхилень)

Артсвердловини: всього 1/0 (проб/з них відхилень)
- комунальні 0/0 (проб/з них відхилень)
- відомчі 0/0 (проб/з них відхилень)
- сільські 1/0 (проб/з них відхилень)

Водопровідна мережа: всього 8/2
(проб/з них відхилень)
- комунальні 2/0 (проб/з них відхилень)
- відомчі 2/0 (проб/з них відхилень)
- сільські 4/2 (проб/з них відхилень)

Джерела децентралізованого водопостачання (колодязі): всього 1/0
(проб/з них відхилень)

Змиви: 87/2 (проб/з них відхилень)

Дослідження по контролю ЛПЗ: 338/0 (проб/з них відхилень)

Виділення патогенних бактерій всього: 1/1 (проб/з них відхилень)
- дифтерії: 0/0 (проб/з них відхилень)
- сальмонели: 0/0 (проб/з них відхилень)
- дизентерії: 0/0 (проб/з них відхилень)
- інших: 1/1 (проб/з них відхилень)

Виконано клінічних досліджень всього: 3/1 (проб/з них відхилень)

Виконано аналізів всього: 61/2 (проб/з них відхилень)


 



 

Категорія: КВІТЕНЬ 2014 року | Додав: talsan
Переглядів: 83 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 0.0/0 |