Лабораторні дослідження за ТРАВЕНЬ місяць 2010 року - ТРАВЕНЬ 2010 року - ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ ЗА 2010 РІК - Каталог файлов - Талалаївське районне лабораторне відділення
Неділя, 11.12.2016, 05:07

Санітарно - епідеміологічна служба
Талалаївського району

Вітаю Вас Гість

Пошук
Корисні лінки
Меню сайту
Категорії каталога
СІЧЕНЬ 2010 року [5]
ЛЮТИЙ 2010 року [5]
БЕРЕЗЕНЬ 2010 року [5]
КВІТЕНЬ 2010 року [5]
ТРАВЕНЬ 2010 року [5]
ЧЕРВЕНЬ 2010 року [5]
ЛИПЕНЬ 2010 року [5]
СЕРПЕНЬ 2010 року [5]
ВЕРЕСЕНЬ 2010 року [5]
ЖОВТЕНЬ 2010 року [5]
Наші опитування
Зробіть оцінку нашого сайту
Всього відповідей: 102
Міні-чат
200
Головна » Файлы » ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ ЗА 2010 РІК » ТРАВЕНЬ 2010 року

Лабораторні дослідження за ТРАВЕНЬ місяць 2010 року
[ ] 25.10.2010, 10:29
Санітарно - гігієнічні дослідження

Комунальні об'єкти

Джерела централізованого водопостачання: всього 16/3 (проб/з них відхилень)

Артсвердловини: всього 3/0 (проб/з них відхилень)
- комунальні 0/0 (проб/з них відхилень)
- відомчі 1/0 (проб/з них відхилень)
- сільські 2/0 (проб/з них відхилень)

Водопровідна мережа: всього 13/3
(проб/з них відхилень)
- комунальні 3/1 (проб/з них відхилень)
- відомчі 0/0 (проб/з них відхилень)
- сільські 10/2 (проб/з них відхилень)

Джерела децентралізованого водопостачання (колодязі): всього 15/6
(проб/з них відхилень)

Вода відкритих водойм: всього 0/0 (проб/з них відхилень)

Харчові продукти

М'ясо та м'ясо продукти: 5/0 (проб/з них відхилень)
Молоко та молокопродукти: 7/0 (проб/з них відхилень)
Молоко, що заготовляється: 5/1
(проб/з них відхилень)
Риба та продукти з риби: 3/0
(проб/з них відхилень)
Хліб та хлібопродукти: 4/1
(проб/з них відхилень)
Цукор та кондитерські вироби: 2/0
(проб/з них відхилень)
Овочі на нітрати: 12/0
(проб/з них відхилень)
Дикорослі харчові продукти: 1/0
(проб/з них відхилень)
Жирові продукти: 4/0
(проб/з них відхилень)
Напої безалкогольні: 2/0
(проб/з них відхилень)
Напої алкогольні: 1/0
(проб/з них відхилень)
Консерви: 2/0
(проб/з них відхилень)
Інші харчові продукти: 1/0 (проб/з них віджилень)
Досліджено страв на калорійність: 8/1
(проб/з них відхилень)
Вітамінізація : 0/0 (проб/з них відхилень)
Якість термічної обробки: 7/0
(проб/з них відхилень)
Деззасоби: 8/0
(проб/з них відхилень)

Бактеріологічні дослідження

Виконано бактеріологічних досліджень всього: 508/9 (проб/з них відхилень)

Проб навколишнього середовища всього: 58/3
(проб/з них відхилень)
Харчових продуктів: 38/1 (проб/з них відхилень)
Води питної всього: 20/2 (проб/з них відхилень)

Джерела централізованого водопостачання: всього 17/1 (проб/з них відхилень)

Артсвердловини: всього 2/0 (проб/з них відхилень)
- комунальні 0/0 (проб/з них відхилень)
- відомчі 1/0 (проб/з них відхилень)
- сільські 1/0 (проб/з них відхилень)

Водопровідна мережа: всього 15/1
(проб/з них відхилень)
- комунальні 2/0 (проб/з них відхилень)
- відомчі 3/0 (проб/з них відхилень)
- сільські 10/1 (проб/з них відхилень)

Джерела децентралізованого водопостачання (колодязі): всього 3/1
(проб/з них відхилень)

Змиви: 141/2 (проб/з них відхилень)

Дослідження по контролю ЛПЗ: 157/2 (проб/з них відхилень)

Виділення патогенних бактерій всього: 1/1 (проб/з них відхилень)
- дифтерії: 0/0 (проб/з них відхилень)
- сальмонели: 0/0 (проб/з них відхилень)
- дизентерії: 0/0 (проб/з них відхилень)
- інших: 1/1 (проб/з них відхилень)

Виконано клінічних досліджень всього: 0/0
(проб/з них відхилень)

Виконано аналізів всього: 110/1 (проб/з них відхилень)
Категорія: ТРАВЕНЬ 2010 року | Додав: talsan
Переглядів: 154 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 0.0/0 |