Лабораторні дослідження за ЧЕРВЕНЬ місяць 2009 року - ЧЕРВЕНЬ 2009 року - ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ ЗА 2009 РІК - Каталог файлов - Талалаївське районне лабораторне відділення
Неділя, 11.12.2016, 05:10

Санітарно - епідеміологічна служба
Талалаївського району

Вітаю Вас Гість

Пошук
Корисні лінки
Меню сайту
Категорії каталога
СІЧЕНЬ 2009 року [5]
ЛЮТИЙ 2009 року [5]
БЕРЕЗЕНЬ 2009 року [5]
КВІТЕНЬ 2009 року [5]
ТРАВЕНЬ 2009 року [5]
ЧЕРВЕНЬ 2009 року [5]
ЛИПЕНЬ 2009 року [5]
СЕРПЕНЬ 2009 року [5]
ВЕРЕСЕНЬ 2009 року [5]
ЖОВТЕНЬ 2009 року [5]
ЛИСТОПАД 2009 року [5]
ГРУДЕНЬ 2009 року [5]
Наші опитування
Зробіть оцінку нашого сайту
Всього відповідей: 102
Міні-чат
200
Головна » Файлы » ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ ЗА 2009 РІК » ЧЕРВЕНЬ 2009 року

Лабораторні дослідження за ЧЕРВЕНЬ місяць 2009 року
[ ] 02.07.2009, 14:22
Санітарно - гігієнічні дослідження

Комунальні об'єкти

Джерела централізованого водопостачання: всього 11/0 (проб/з них відхилень)

Артсвердловини: всього 2/0 (проб/з них відхилень)
- комунальні 0/0 (проб/з них відхилень)
- відомчі 0/0 (проб/з них відхилень)
- сільські 2/0 (проб/з них відхилень)

Водопровідна мережа: всього 9/0
(проб/з них відхилень)
- комунальні 0/0 (проб/з них відхилень)
- відомчі 1/0 (проб/з них відхилень)
- сільські 8/0 (проб/з них відхилень)

Джерела децентралізованого водопостачання (колодязі): всього 12/7
(проб/з них відхилень)

Вода відкритих водойм: всього 1/0 (проб/з них відхилень)

Харчові продукти

М'ясо та м'ясо продукти: 4/0 (проб/з них відхилень)
Молоко та молокопродукти: 7/0 (проб/з них відхилень)
Молоко, що заготовляється: 5/0
(проб/з них відхилень)
Риба та продукти з риби: 4/0
(проб/з них відхилень)
Хліб та хлібопродукти: 6/1
(проб/з них відхилень)
Цукор та кондитерські вироби: 3/0
(проб/з них відхилень)
Овочі на нітрати: 8/0
(проб/з них відхилень)
Дикорослі харчові продукти: 1/0
(проб/з них відхилень)
Жирові продукти: 4/0
(проб/з них відхилень)
Напої безалкогольні: 1/0
(проб/з них відхилень)
Напої алкогольні: 0/0
(проб/з них відхилень)
Консерви: 2/0
(проб/з них відхилень)
Досліджено страв на калорійність: 10/0
(проб/з них відхилень)
Вітамінізація : 0/0 (проб/з них відхилень)
Якість термічної обробки: 12/0
(проб/з них відхилень)
Деззасоби: 9/1
(проб/з них відхилень)

Бактеріологічні дослідження

Виконано бактеріологічних досліджень всього: 737/41 (проб/з них відхилень)

Проб навколишнього середовища всього: 56/3
(проб/з них відхилень)
Харчових продуктів: 35/1 (проб/з них відхилень)
Води питної всього: 21/2 (проб/з них відхилень)

Джерела централізованого водопостачання: всього 8/0 (проб/з них відхилень)

Артсвердловини: всього 2/0 (проб/з них відхилень)
- комунальні 0/0 (проб/з них відхилень)
- відомчі 0/0 (проб/з них відхилень)
- сільські 2/0 (проб/з них відхилень)

Водопровідна мережа: всього 6/0
(проб/з них відхилень)
- комунальні 0/0 (проб/з них відхилень)
- відомчі 1/0 (проб/з них відхилень)
- сільські 5/0 (проб/з них відхилень)

Джерела децентралізованого водопостачання (колодязі): всього 13/1
(проб/з них відхилень)

Змиви: 154/1 (проб/з них відхилень)

Дослідження по контролю ЛПЗ: 99/1 (проб/з них відхилень)

Виділення патогенних бактерій всього: 18/18 (проб/з них відхилень)
- дифтерії: 0/0 (проб/з них відхилень)
- сальмонели: 1/1 (проб/з них відхилень)
- дизентерії: 0/0 (проб/з них відхилень)
- інших: 17/17 (проб/з них відхилень)

Виконано клінічних досліджень всього: 3/1
(проб/з них відхилень)

Виконано аналізів всього: 360/17 (проб/з них відхилень)
Категорія: ЧЕРВЕНЬ 2009 року | Додав: talsan
Переглядів: 206 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 0.0/0 |