Лабораторні дослідження за БЕРЕЗЕНЬ місяць 2009 року - БЕРЕЗЕНЬ 2009 року - ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ ЗА 2009 РІК - Каталог файлов - Талалаївське районне лабораторне відділення
Понеділок, 16.01.2017, 16:08

Санітарно - епідеміологічна служба
Талалаївського району

Вітаю Вас Гість

Пошук
Корисні лінки
Меню сайту
Категорії каталога
СІЧЕНЬ 2009 року [5]
ЛЮТИЙ 2009 року [5]
БЕРЕЗЕНЬ 2009 року [5]
КВІТЕНЬ 2009 року [5]
ТРАВЕНЬ 2009 року [5]
ЧЕРВЕНЬ 2009 року [5]
ЛИПЕНЬ 2009 року [5]
СЕРПЕНЬ 2009 року [5]
ВЕРЕСЕНЬ 2009 року [5]
ЖОВТЕНЬ 2009 року [5]
ЛИСТОПАД 2009 року [5]
ГРУДЕНЬ 2009 року [5]
Наші опитування
Зробіть оцінку нашого сайту
Всього відповідей: 102
Міні-чат
200
Головна » Файлы » ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ ЗА 2009 РІК » БЕРЕЗЕНЬ 2009 року

Лабораторні дослідження за БЕРЕЗЕНЬ місяць 2009 року
[ ] 03.04.2009, 11:05
Санітарно - гігієнічні дослідження

Комунальні об'єкти

Джерела централізованого водопостачання: всього 11/3 (проб/з них відхилень)

Артсвердловини: всього 2/0 (проб/з них відхилень)
- комунальні 2/0 (проб/з них відхилень)
- відомчі 0/0 (проб/з них відхилень)
- сільські 0/0 (проб/з них відхилень)

Водопровідна мережа: всього 9/3
(проб/з них відхилень)
- комунальні 2/0 (проб/з них відхилень)
- відомчі 3/2 (проб/з них відхилень)
- сільські 4/1 (проб/з них відхилень)

Джерела децентралізованого водопостачання (колодязі): всього 15/6
(проб/з них відхилень)

Вода відкритих водойм: всього 0/0 (проб/з них відхилень)

Харчові продукти

М'ясо та м'ясо продукти: 3/0 (проб/з них відхилень)
Молоко та молокопродукти: 4/0 (проб/з них відхилень)
Молоко, що заготовляється: 5/0
(проб/з них відхилень)
Риба та продукти з риби: 3/0
(проб/з них відхилень)
Хліб та хлібопродукти: 3/0
(проб/з них відхилень)
Цукор та кондитерські вироби: 2/0
(проб/з них відхилень)
Овочі на нітрати: 8/0
(проб/з них відхилень)
Дикорослі харчові продукти: 1/0
(проб/з них відхилень)
Жирові продукти: 2/0
(проб/з них відхилень)
Напої безалкогольні: 2/0
(проб/з них відхилень)
Напої алкогольні: 0/0
(проб/з них відхилень)
Консерви: 2/0
(проб/з них відхилень)
Досліджено страв на калорійність: 7/0
(проб/з них відхилень)
Вітамінізація : 0/0 (проб/з них відхилень)
Якість термічної обробки: 8/0
(проб/з них відхилень)
Деззасоби: 10/1
(проб/з них відхилень)

Бактеріологічні дослідження

Виконано бактеріологічних досліджень всього: 467/21 (проб/з них відхилень)

Проб навколишнього середовища всього: 65/3
(проб/з них відхилень)
Харчових продуктів: 41/1 (проб/з них відхилень)
Води питної всього: 24/2 (проб/з них відхилень)

Джерела централізованого водопостачання: всього 14/1 (проб/з них відхилень)

Артсвердловини: всього 2/0 (проб/з них відхилень)
- комунальні 2/0 (проб/з них відхилень)
- відомчі 0/0 (проб/з них відхилень)
- сільські 0/0 (проб/з них відхилень)

Водопровідна мережа: всього 12/1
(проб/з них відхилень)
- комунальні 3/0 (проб/з них відхилень)
- відомчі 3/1 (проб/з них відхилень)
- сільські 6/0 (проб/з них відхилень)

Джерела децентралізованого водопостачання (колодязі): всього 10/1
(проб/з них відхилень)

Змиви: 158/3 (проб/з них відхилень)

Дослідження по контролю ЛПЗ: 87/0 (проб/з них відхилень)

Виділення патогенних бактерій всього: 15/15 (проб/з них відхилень)
- дифтерії: 0/0 (проб/з них відхилень)
- сальмонели: 0/0 (проб/з них відхилень)
- дизентерії: 0/0 (проб/з них відхилень)
- інших: 15/15 (проб/з них відхилень)

Виконано клінічних досліджень всього: 0/0
(проб/з них відхилень)

Виконано аналізів всього: 104/15 (проб/з них відхилень)
Категорія: БЕРЕЗЕНЬ 2009 року | Додав: talsan
Переглядів: 246 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 0.0/0 |